تحولات منطقه

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
کد خبر: ۷۴۴۰۳۸

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد از قلع و قمع ۶۵ مورد دیوارکشی، ۳۵ مورد پی‌کنی، دو حلقه چاه غیرمجاز، ۸ استخر و ۱۰ بنای سنگین در منطقه گوارشک اراضی ولی‌آباد در این شهرستان خبر داد.

قلع و قمع ۶۵ مورد دیوارکشی در منطقه گوارشک
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  امید طهماسبی‌زاده اظهار کرد: در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها ۶۵ مورد دیوارکشی، ۳۵ مورد پی‌کنی، دو حلقه چاه غیرمجاز، ۸ استخر و ۱۰ بنای سنگین از زمین‌های کشاورزی منطقه گوارشک اراضی ولی‌آباد که به‌صورت غیرمجاز تغییر کاربری یافته بود تخریب و به حالت اولیه برگردانده شد.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد افزود: در راستای حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز با توجه به ارائه چندین مرتبه اخطار و عدم تمکین مالکان به قانون، پس از هماهنگی با ادارات مرتبط در امر مذکور و در راستای اجرای تبصره ۲ ذیل ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، احکام قطعی قلع و قمع صادر و اجرا شد.

وی افزود: این احکام با هماهنگی و حضور مسئولان ذیربط حوزه قضایی، اجرای احکام دادگستری، نیروی انتظامی و پرسنل اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مشهد اجرایی شد.

طهماسبی‌زاده گفت: تمام بناهای غیرمجاز در راستای اجرای قوانین و مقررات و جلسات حفظ و صیانت از حقوق بیت المال، کسب تکلیف خواهند شد و عزم جدی تمامی دستگاه‌های متولی برای حفظ حقوق عامه، رونق کشاورزی و تولید به‌طور گسترده و مستمر ادامه خواهد داشت.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد در راستای حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در خارج از بافت روستا و حریم شهرها درخواست مساعدت و همکاری داشت تا از این طریق بتوان تداوم مستمر تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی را مهیا کرد.

وی با تاکید بر اقدام مستمر در راستای جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز گفت: افرادی که قصد تغییر کاربری یا ساخت‌وساز دارند باید به مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی مراجعه و نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند در غیر این صورت با آن‌ها برخورد و پیگیری قانونی انجام می‌شود.

طهماسبی‌زاده با بیان اینکه در پایان سال و تعطیلات نوروز نیز گشت‌های امور اراضی فعال هستند، افزود: حفظ زمین‌های کشاورزی برای تولید محصولات غذایی یک ضرورت است بنابراین تغییر کاربری این زمین‌ها به‌ویژه در حاشیه شهر و روستاها خسارت جبران‌ناپذیری در پی خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ۰۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
    0 0
    همه جای دنیا هزینه می کنند بابت بیابان زدایی، در ایران که یکی بیابان زدایی می کنه ، یک سری آدم مثل این آقا میان پدرش رو در میارند! چطور کاری به تخریب کوه و جنگل ندارند آقایون فقط بیابون خدا رو باید حفظ کنند سبز نشه؟؟؟
  • علی ۰۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
    0 0
    همه جای دنیا هزینه می کنند بابت بیابان زدایی، در ایران که یکی بیابان زدایی می کنه ، یک سری آدم مثل این آقا میان پدرش رو در میارند! چطور کاری به تخریب کوه و جنگل ندارند آقایون فقط بیابون خدا رو باید حفظ کنند سبز نشه؟؟؟
  • محمد ۱۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
    0 0
    همه جای دنیا هزینه می کنند بابت بیابان زدایی، در ایران که یکی بیابان زدایی می کنه ، یک سری آدم مثل این آقا میان پدرش رو در میارند! چطور کاری به تخریب کوه و جنگل ندارند آقایون فقط بیابون خدا رو باید حفظ کنند سبز نشه؟؟